mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Tic

Tic







TIC - deprindere, obicei neplacut, pe care o capata cineva in mod inconstient
Ticurile apar cel mai frecvent la copii de varsta scolara si la adultii supusi la situatii de stress deosebite. Daca sunt extrem de intense, o consiliere psihologica si indicarea unor exercitii de relaxare interioara (ima-gerie mentala, rugaciune, meditatie), poate fi de mare ajutor. De asemenea, gasirea unei preocupari creative, tip desen, muzica, dans, constructii tip lego sau modelaj cu plastilina sau lut pot ajuta catre dirijarea atentiei si energiei persoane spre latura artistica.
Medicina naturala propune administrarea combinatiei dintre Extractul din muguri de Smochin - Ficus sectiunea MG=D1), 35-40 pic in apa, dimineata, cu efect sedativ si relaxant si Extractul din muguri de Tei argintiu - Tilia tomentosa MG-D1, 35-40 pic in apa, seara, cu efect calmant si de inductie a somnului, timp de 1-2 luni. La acest tratament se va adauga remediul homeopatic indicat in urma consultatiei indiduale.
Pentru ticurile faciale, medicina naturala indica combinatia dintre Extractul din muguri de Artar - Acer campestre MC=D2, 35-40 pic in apa, dimineata, cu Extractul din muguri de Porumbar - Primus spinosa MG=D1, 35-40 pic in apa, la pranz si Extractul din muguri de Tei argintiu - Tilia tomentosa MG=D1, 35-40 pic in apa, seara, timp de 2-3 luni de zile.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor