mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Tahicardie

Tahicardie







TAHICARDIE - accelerarea anormala a batailor inimii
Este un simptom frecvent, care apare normal in situatii emotionale sau de solicitare fizica, sau poate insoti diferite afectiuni ale inimii.
Medicina naturala propune mai multe remedii pentru tratament. Schema cea mai frecvent folosita ar fi combinatia dintre Extractul din mladite de Paducel - Cmtaegus oxycantha MG=D1, 35-40 pic in apa, dimineata, remediu cardiosedativ , util in palpitatii si stari de angoasa cu Extractul din mladite de Maslin - Olea europaea MG=D1, cu efect de reducere a tensiuni arteriale si a colesterolului si trigliceridelor, 35-40 pic in apa la pranz si Extract din muguri de Tei argintiu - Tilia tomentosa MG=D1, 35-40 pic in apa, seara, cu efect calmant si de linistire. Aceasta combinatie poate fi administrata 2-3 luni de zile.
Dintre preparatele fitoterapice, recomandam Sediphyt, 10-l5 pic in apa, de 2-3 ori pe zi, sau numai seara la culcare, depinde de alte simp-tome asociate.
Homeopatia propune Formula 8, cu efect sedativ si de linistire, precum si Formula 13, indicata in tulburari circulatorii si cardiace. in homeopatie, tratamentul esential este reprezentat de remediul homeopatic indidual, selectat in urma unei consultatii de catre medicul specialist.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor