mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Lipotimie

Lipotimie







LIPOTIMIE - senzatie de pierdere iminenta a constientei
O lipotimie se observa mai curand la subiectii hipersensibili, cu ocazia unei emotii, unei contrarietati, cand nervul pneumograstric este stimulat. In cateva minute, persoana isi poate reveni la stare normala, persistand cel mult o senzatie de oboseala.
Persoanele care au tendinta la lipotimie sau lesin sunt persoane deosebit de fragile si sensibile, de ceie mai multe ori cu carente minerale multiple (calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, siliciu etc), care nu se alimenteaza corespunzator si care traiesc emotional in mod exagerat toate starile interioare.
Medicina naturala propune pentru intarirea acestui tip de constitutie delicata o combinatie de trei macerate glicerinice: Extract din mladite de Maces - Rosa canina MG-D1, 35-40 picaturi in apa dimineata, Extract din muguri de Mesteacan - Betula vemtcosa MG=DAZ, 35-40 picaturi in apa ia pranz si Extract din muguri de Porumbar - Prunus spinosa MG=D1, 35-40 picaturi in apa, seara, timp de 2-3 luni, in special primavara si toamna (anotimpuri caracterizate prin cea mai labila reactitate a organismului la factorii exteriori).
De asemenea, consumul de legume si fructe sub toate formele (crude, salate, preparate, mtncaruri), in special cel de radacinoase (morco, telina, sfecla, patrunjel, pastarnac) asigura, aportul necesar de minerale care sa ajute la functionarea eficienta a organismului.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor