mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Dictionar medical de gemoterapie
Index » Boli si tratamente » Gemoterapia » Dictionar medical de gemoterapie
» Onicomtcoza,

Onicomtcoza,







ONICOMTCOZA, - boala a unghiilor cauzata de unele ciuperci paraziteInmultirea in exces a ciupercilor care afecteaza pielea si unghiile oamenilor se datoreaza in mod deosebit acidifierii sangelui si mediului intern ai organismului, ca urmare a alimentatiei excesiv proteice si a stresului prelungit.
Tratamentul natural propune pentru tratamentul onicomicozei o dieta bogata in fructe si legume, atat crude cat si preparate termic (sub forma de mancaruri sau supe), precum si perioade de relaxare, care sa alterneze cu perioade de solicitare profesionala sau personala intense.
Ca si tratament, exista un remediu homeopatic numit Graphites CH5, 3 granule de 2 ori pe zi, 3 luni, care este destul de eficient pe controlul micozei. La anumite persoane, merge mult mai bine remediul Silicea CH5 sau rianta sa Quarz DH6, 3 granule de 2 ori pe zi, 3 luni. Exista si un unguent cu Graphites care poate fi administrat local, pentru imbunatatirea calitatii fanerelor si pielii.
Dintre maceratele glicerinice, propunem o combinatie de Extract din mladite de Rozmarin - Rosmarinus officmalis MG'DI, 35-40 pic in apa, dimineata si Extract din mladite de Ienupar - funipertts communis MG=DAZ, 35-40 pic in apa, la pranz, timp de 2-3 luni de zile, ca si tratament general de detoxifiere si drenare a organismului de toxine.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor