mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Tratarea cu ajutorul florilor
Index » Boli si tratamente » Terapia florala » Tratarea cu ajutorul florilor
» Melancolie

Melancolie







Vita alba este ta cea mai potrita in cazul persoanelor care seaza cu ochii deschisi si traiesc numai in lumea lor imaginara pentru ca nu-si gasesc locul in ata reala.


Alte flori

Caprifoi: Oameni cate nu se pot desprinde de trecut si nu se pot adapta la conditii noi de ata.


Vita alba (Clematis talba)

Aceasta ta cataratoare se intalneste foarte des in zone de teren calcaros. isi ine radacinile lungi si puternice in pamant si infloreste intre lunile iuiie si septembrie. Florile albe, frumos mirositoare, au aproximativ 2 cm. Esenta este obtinuta prin metoda soarelui.


Sufletul tei

Aceasta ta, care-si croieste drumul prin pamantul saracacios cu siguranta si consecventa, este un simbol al idealismului si silitatii. Aceste calitati sunt necesare pentru. inngerea dificultatilor etii.


Caracteristici

Persoanele care au nevoie de tratament cu ta alba nu vor sa se confrunte cu realitatile etii, preferand sa se retraga in lumea lor de s. Acesti oameni dau celor din jur senzatia ca sunt tot timpul piecati cu gandul in alta parte. Nu sunt multumiti cu conditiile lor de ata si de aceea prefera sa traiasca in lumea lor imaginara, in care totul se petrece asa cum isi doresc ei.In ata de zi cu zi, se comporta cu timiditate si stangacie. Le place sa doarma mult, iar dimineata ar dori sa-si prelungeasca sele si sa nu se mai trezeasca. Le trebuie mult timp pana cand reusesc sa se ridice din pat.


Daca se imbolnavesc, nu depun nici un efort sa se insanatoseasca mai repede. Uneori, isi doresc in taina moartea. Sunt complet dezinteresati de ceea ce se intampla in jurul lor. Insa cand ren sau sunt readusi cu picioarele pe pamant, isi pierd brusc tot interesul si nu mai fac nici un efort sa-si atinga idealurile.
Aceste persoane nu traiesc cu adevarat in realitate, ci in lumea lor de s; de aceea nu doresc sa fie \"smulsi\" din ea, simtindu-se neajutorati in fata problemelor si cerintelor etii, preferand sa fie lasati in pace si sa nu-i deranjeze nimeni.
De multe ori, se impiedica sau se lovesc de diferite obiecte, pentru ca nu sunt atenti pe unde merg. Tentatia de \'a consuma bauturi alcoolice sau droguri este foarte mare, pentru ca acestea ii ajuta sa se transpuna mai usor in lumea lor de s. Se simt adesea goliti de orice idee sau sentiment, sunt palizi si au mainile si picioarele reci. Multi dintre ei au potential creativ deosebit, pe care-l pot valorifica daca lucreaza intr-un domeniu potrit.


Copii
Acesti copii sunt satori, neatenti sl nu se pot concentra decat foarte greu. Sunt singuratici din fire, iar la scoala se arata dezinteresati si lipsiti de initiativa. Prefera sa se seze eroi decat sa-si faca temele plictisitoare. Sunt creati si au fantezie deosebita, dar la lucrari practice se dovedesc foarte neindemanatici.
Efectele florii de ta alba
Cu ajutorul tei albe, aceste persoane isi vor gasi mai usor drumul spre ata reala si vor incepe sa o aprecieze. isi vor canaliza potentialul creativ, remarcandu-se prin diferite actitati artistice.
Alte masuri de precautie
Oameni de acest fel trebuie sa-si valorifice imaginatia intr-o actitate artistica. in acest fel vor invata sa-si transfere energia creatoar.e din lumea lor de s in realitate.
Aprecierea celor din jur le va da curajul si increderea necesare pentru a intelege ca si aici, in lumea reala, sunt capabili sa realizeze ceva deosebit.
Se recomanda si actitati ca olaritul sau gradinaritul, la care trebuie sa fie "cu picioarele pe pamant\" la modul propriu.



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor