mediculmeu.com - Ghid medical complet. Sfaturi si tratamente medicale.  
Prima pagina mediculmeu.com Harta site Ghid utilizare cont Index medici si cabinete Contact MediculTau
  Ghid de medicina si sanatate  
Gasesti articole, explicatii, diagnostic si tratament, sfaturi utile pentru diverse boli si afectiuni oferite de medici sau specialisti in medicina naturista.
  Creeaza cont nou   Login membri:
Probleme login: Am uitat parola -> Recuperare parola
  Servicii medicale Dictionar medical Boli si tratamente Nutritie / Dieta Plante medicinale Chirurgie Sanatatea familiei  
termeni medicali


Tratarea cu vitamine
Index » Boli si tratamente » Vitaminoterapia » Tratarea cu vitamine
» Calvitia

Calvitia







Alopecia apare o data cu varsta datorita factorilor genetici sau a unor afectiuni locale sau generale. Alopecia este ireversibila. O data ce incepe caderea parului, barbatii nu pot decat incetini procesul sau pot recurge la chirurgia estetica. La femei, alopecia cauzata de un traumatism, de menstruatii abundente sau de un regim alimentar prea strict se poate trata cu tamine si minerale si prin respectarea unui regim alimentar adecvat.
O observatie despre lotiunile capilare care pretind ca pot stimula aparitia parului: tot ce pot face este o ameliorare usoara care apare prin marirea volumului. Pentru a putea fi eficace, o asemenea lotiune ar trebui sa actioneze asupra foliculilor pilosi situati la 0,5 cm, sau mai putin, sub piele, lucru putin probabil.
Vitamine recomandate:
- tamina C: pentru femei, un supliment de 100 mg/zi ajuta la absorbtia fierului, care este un eiement-cheie in cresterea parului;
- fierul: un supliment de 50 mg luat in combinatie cu tamina C; de obicei, 2-3 luni de tratament sunt suficiente pentru ca parul sa creasca la fel ca inainte;
- tamine din complexul B: comprimate de 100 mg, care contin colina, inozitol, biotina, tamina B5 si B9, luate de trei ori pe zi, ajuta la stoparea caderii parului.


Alete articole care vorbesc despre Calvitia:

Nevomatoza bazocelulara

Nematoza bazocelulara este o boala ereditara care asociaza leziunile pielii, oaselor, sistemului ners, ale ochilor si glandelor endocrine. .....
[ continuare articol ]
Index » Termeni medicali » n



Tipareste Trimite prin email




Adauga documentAdauga articol scris

Copyright © 2008 - 2024 : MediculTau - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor